Sére harmadik az Eb–n

„Csak” a harmadik helyre sorolták a bírók szatmárnémeti testépítő Sére Sándort az olaszországi Sapriban rendezett Európa–bajnokságon.

A Mister Univers versennyel egybekötött Európa–bajnokságon a harmadik helyen zárt a szatmárnémeti testépítő, Sére Sándor. Az Olasz Testépítők Szövetsége (AIC) és a Nemzetközi Bodybuiding & Fitness Szövetség (IBFA) idén Sapriban rendezte meg a megmérettetést.

A Mr. Univers versenyen Sére a második helyet csípte el, másnap pedig a kontinentális tornán a bírók „csak” a harmadik helyre sorolták a szatmárnémetit. A versenyt egy olasz testépítő nyerte, azonban Sérének a bronzérem mellett egy különdíjat is odaítélt az IBFA elnöke, Biagio Filizola.

A szatmárnémeti testépítő egy rövidebb vakáció után folytatja majd az edzéseket Tereli Mihály fitness–termébe, ezúttal az IBFA világbajnokságára készül, amelyet november 14–16. között a szlovéniai Koper településen fognak megrendezni.

Sére ugyanakkor ezúton is szeretne köszönetet mondani támogatóinak (többek között a szatmárnémeti helyi tanácsnak), akik biztosították az olaszországi versenyen való résztvételét.