Segíthetnek Millééknek

Nagyvárad – Végső elkeseredésében fordult a Bihari napló szerkesztőségéhez egy édesanya, akinek két fia a közelmáltban motorbalesetet szenvedett.

Március 30-án a csatári úton fának csapódott egy Yamaha motorkerékpár, melyen három személy ült, egy testvérpár s egy barátjuk. A 29 éves Mille József kormányozta a járművet, a mögötte ülő 19 éves testvérével, Imrével együtt 11 napot töltöttek kórházban súlyos végtag- s egyéb sérülésekkel. Jelenleg otthon lábadoznak, ágyhoz kötöttek. Főleg Imre lába roncsolódott össze, még az amputáció is szóba került, mesélte édesanyjuk, aki végső elkeseredésében fordult szerkesztőségünkhöz: nincs miből kifizessék a kisebbik, még diák fiú 2600 lejes (26 millió régi lej) kórházi költségeit.

A határidő május 15., ezt követően kamatot is számolnak az összeg után. Mint megtudtuk, a 9 éve özvegy asszonynak legkisebb fia Imre, összesen hatan vannak testvérek, közülük egy nem él velük. Három gyermek minimálbérért dolgozik, az anya betegnyugdíja 280 lej. Ilyen körülmények között bankkölcsönre nem is mernek gondolni. Az édesanya arra gondolt, már olyan sok emberen segítettek a Bihari Napló-olvasók, betegeken és szegényeken, talán őket is megszánják. Ha valaki segíteni tud és akar, jelezze adakozási szándékát szerkesztőségünkben személyesen vagy telefonon. Ezúton is köszönjük a Mille család nevében.