Gyász

2020.08.27. 07:38

Gyászhírek, 2020. augusztus 27.

Őszinte részvétünk NÉMETI KÁLMÁNNAK és családjának, drága szerettük elvesztése miatti fájdalmukban. Emike, János, Bélus és családja.

*

Lelked remélem, békére talált, s te a mennyből vigyázol reánk, soha el nem felejtünk, rád örökké emlékezünk. Fájó szívvel emlékezünk a drága édesapára, nagyapára, DERZSI JÁNOSRA, aki 6 hónapja eltávozott. Emléke legyen áldott. Örökké bánatos lánya, Marika és unokája, Dávid.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága jó, felejthetetlen rokonunktól, NÉMETI CSILLÁTÓL (Pályi). Nyugodjon békében. Emike és János.

*

Fájó szívvel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor a szerető édesanya, anyós, nagymama, GÖNCZI ILONA (Nyüved), 5 évvel ezelőtt itt hagyott bennünket. „Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek” (Juhász Gyula). Lánya, Pirike, veje, Sanyi, unokája, Éva.

*

Fájó szívvel búcsúzom anyatársamtól, MOŢAN IBOLYÁTÓL. Nyugodj békében! Ildikó, Brigitta és Clau.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós és nagymama, MOŢAN IBOLYA életének 69. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt. „Az ő szíve megpihent, a miénk vérzik. A halál fájdalmát csak az élők érzik.” Pihenésed legyen békés! Utolsó útjára 2020. augusztus 27-én, 15 órától kísérjük a nagyváradi Rulikowski temetőben, a Steinberger kápolna ravatalozójából. Emléke legyen áldott, nyugodjon békében! Bánatos fia, Dezső, menye, Ildikó és unokája, Betti.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy MOŢANIBOLYA 69 évesen hirtelen elhunyt. Elmentél tőlünk hirtelen, nem tudtál búcsúzni, nem volt rá időd. Nekünk csak a fájdalom maradt. Búcsúzik tőle: húga, Gyöngyi, keresztlánya, Mónika, férje, Csabi és Dávidka, unokahúga, Timike, férje, Marius és Maya, unokaöccse, Gabika, felesége, Alexa és Soffika.

*

Fájdalommal a szívünkben emlékezünk a drága férjre, édesapára és nagyapára, FEHÉR GYULÁRA (Hegyközpályi), aki 1 éve hagyott itt minket. „Visszahoz egy régi perc, megidéz egy fénykép. Amíg csak élnem kell, sose lesz másképp, Itt az éjjel és te nem vagy már velem, Hogy fogd a két kezem, úgy, mint régen. És ha hívlak, tudom, senki nem felel, Csak egy elfelejtett dal sír a szélben.” Örökké bánatos családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában