Támogatott tartalom

2020.11.18. 11:53

Black Friday a nagyváradi ERA Parkban: 500 darab vásárlási utalvány!

A nagyváradi ERA Park elindítja a Black Friday kampányát, amely kiegészíti az ebben az időszakban megszokott, jelentős árcsökkenéseket, amelyekkel az Aradi út 62. szám alatti kereskedelmi központ üzleteiben találkozhat a vásárló. A Fashion Black Fridayról van szó, amely korlátlan vásárlásra hívja Önt!

A kampány csütörtöktől vasárnapig, november 19–22. között tart. Akik minimum 200 lej értékben vásárolnak az ERA Park bármelyik üzletéből, beleértve a Brico Depót, valamint az ERA Home Center bútorüzleteit és egyazon pénztárblokkon szerepel az összeg, kapnak egy 50 lejes vásárlási utalványt is, amely november 23.–december 2. között használható fel az ERA Park ruházati és cipőboltjaiban.

Az eljárás egyszerű: a vásárlás napján jelentkezzenek a kupola környékén található Carrefour-galéria információs pontjánál 10 és 21 óra között, és felvehetik nyereményüket.

Nem kevesebb mint 500 darab utalvány várja, hogy a vásárlók birtokába jusson! Ha az utalványok közben elfogynak, a kampány november 22-e előtt véget ér.

Fontos megjegyezni, hogy más, hasonló kampányokhoz képest, ezt az utalványt meg lehet szerezni a Black Friday alkalmával vásárolt termékekkel. Mert az ERA Parknál duplán lehet nyertes mindenki! Jöjjön és győződjön meg róla!

Fizetett hirdetés!

CH11089

Címkék#éra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában