ERDON Helyi sport hírek

2008.12.09. 14:30

Legyőzték a Voinţát

<p>A B–osztályos felnőtt asztalitenisz–bajnokság utolsó fordulóját rendezték Kolozsváron, a Nagykárolyi Tapo DK csapatának pedig sikerült legyőznie a Szatmárnémeti Voinţa LPS együttest.</p>

A Czigler Antal, Pink Márk, Alexandru Branişte, Flesch Norbert és Bede Domokos alkotta nagykárolyi csapat (edző: Mircea Podoba) nagy csatában 9–8 arányban győzött a szatmáriak ellen (Marius Gherghel, Kocsán Attila, Liviu Paşca, Sergiu Moldovan; edző: Ioan Gherghel). A Tapo DK emellett 9–6 arányban győzött a házigazda Kolozsvári VSK, majd ugyanennyivel a Marosvásárhelyi LPS csapata ellen (a Voinţa LPS is 9–6–ra győzött a VSK és a LPS ellen).

A két Szatmár megyei csapat kvalifikálta magát az A–osztályos selejtezőbe, ahonnan az első két együttes kvalifikálja magát a másodosztályos bajnokságba. A Tapo DK és a Voinţa LPS Drobeta Tr. Severin és Gyulafehérvárral szerepel egy selejtezőcsoportban, de a nagykárolyiak és a szatmárnémetiek számítanak az első számú esélyeseknek a csoportgyőzelemre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!