Rúzsa Magdi-koncert a Szent László Napokon

Akt.:
Rúzsa Magdi-koncert a Szent László Napokon
„1985. november 28-án születtem Verbász (Vrbas) városában, Vajdaságban, első dolgom az volt, hogy ordítottam egy nagyot. Nos, hát azóta ragaszkodom Én, Rúzsa Magdi a hangomhoz. 2006. május 20-án újjászülettem, amikor megnyertem a Megasztár című vetélkedőt, végre lett közönségem, megnőtt a lelkem és megígértem: ezentúl adni fogok, már amit az ember a hangjával adni tud. Semmi mást nem kérek, csak erőt, hogy végig tudjam járni az utamat” – vallja Rúzsa Magdolna, akiért azóta egy ország rajong.

Népszerűsége Nagyváradon is töretlen, ezért az I. Szent László Napok szervezői úgy gondolták, itt az ideje, hogy a nagyváradi nagyközönség is örvendhessen azoknak a bizonyos „ajándékoknak”, amelyekről a fentebbi nyilatkozatában beszélt, és amelyek egyszerre sugározzák a zene feltétel nélküli szeretetéből fakadó életörömöt, a profizmust és az Istentől kapott, áldott tehetséget.

Rúzsa Magdolna 2013. június 28-án, pénteken 21 órai kezdettel a nagyváradi Rhédey-kertben (ma Bălcescu Park) lép színpadra. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak az ingyenes koncertre.

A Szent László Napok Sajtószolgálata