Ronaldo szexbotránya

Életveszélyes fenyegetéssel és kábítószerezéssel vádolta meg egy transzvesztita Ronaldót, az olasz AC Milan brazil csatárát. A prostituáltként dolgozó férfi és társai azt állítják, hogy a térdsérülését otthon, Rio de Janeiróban kúráló sztár vasárnap este felcsípte őket egy éjszakai klubban és egy motelbe mentek.

Ott azonban hamar kiderült, a nőknek hitt lányok valójában férfiak, Ronaldo ekkor állítólag megfenyegette őket, hogy bajuk lesz, ha eljár a szájuk. Az ügy a riói rendőrségen végződött, a kihallgatáson Ronaldo állítólag a súlyos térdsérülés okozta lelki gondjairól beszélt. Azt mondta, hogy csak szórakozni akart egy kicsit, ám amikor kiderült, hogy transzvesztitákat szedett fel, azonnal közölte, hogy kifizeti a tarifájukat, de menjenek el és ne beszéljenek senkinek a történtekről. A három prosti közül kettő meg is elégedett a körülbelül 100 ezer forintnak megfelelő fájdalomdíjjal, a harmadik viszont zsarolni kezdte Ronaldót, hogyha nem kap 50 ezer reált (4,8 millió forint), kitálal a sajtónak. Sőt, azzal is megvádolta a világsztárt, hogy az este folyamán drogot kért tőlük. Az egyik transzvesztita videóra vette a veszekedést és a filmet feltette az internetre. A hitelesség kedvéért a képeken egyikük megmutatja a kamerának Ronaldo autójának forgalmiját.

Ronaldo később közleményben cáfolta a vádakat és kijelentette, mindent megtesz, hogy tisztázza magát. A sztár első lépésként zsarolásért feljelentette a tőle nagyobb összeget követelő férfit. Ronaldo februárban szenvedett térdszalag-szakadást, az első diagnózis szerint legalább kilenc hónapot kell kihagynia, bár a napokban az orvosok “hihetetlen” gyógyulásról beszéltek, és úgy vélekedtek, hogy akár már szeptemberben pályára léphet a 31 éves klasszis.