ERDON Helyi sport hírek

2010.06.02. 17:39

Halláskárosultak bowling-bajnoksága

<p>A Nagyváradi Tăcerea Bowling Sportklub csapatainak idén harmadjára sikerült diadalmaskodni az országos bajnokságon. Ezúttal Galacon nyertek.</p>

A nagyváradi siketek férfi és női bowling együttese immár a harmadik alkalommal hódította el a halláskárosultak országos bajnokságán az elsőséget. A győzelmet május 29-én Galacon szerezte meg a nagyon jól felkészített két váradi csapat helyi, bukaresti, temesvári és suceavai ellenfeleivel szemben, miután a brassói, marosvásárhelyi, gyulafehérvári és marosvásárhelyi együttesek nem vettek részt a megmérettetésen.

Találkozót is rendeztek

A két csapat kiváló felkészülésének lehetőségét a Nagyváradi Lotus Centerben a hivatalos támogató, a BillyArtClub vezetőségével kötött szerződés kertetei biztosították: a játékosok hetente használhatják, illetve edzhetnek a klub pályáin. *A női csapat tagjai:* Urda Erzsébet, Bodogai Anna, Gál Erzsébet, Natalia Stan. *A férfi együttes:* Barátki Lajos, Nicu Temelie, Gál Árpád, Ciprian Temelie, Gacsó Árpád, Mihai Bodogai. A BillyArtClub vezetősége és a Siketek Klub tagjai megünnepelték a sikert is: székhelyükön kedden este sikeres találkozót tartottak a sportág ismerői és kedvelői társaságában.

Kohr Sándor Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!