Robogóst gázolt autó Temesváron

Robogóst gázolt autó Temesváron
Egy robogóval közlekedőt kapott telibe a temesvári Gheorghe Lazar utcán egy személygépkocsi. A baleset következtében a robogón ülő fiatalember egy parkoló autó motorháztetjére zuhant.

A vétkes személygépkocsi-sofőr éppen parkolóhelyet keresett a baleset pillanatában, a robogós fiatalember pedig jobbról akarta megelőzni. Ugyanakkor a személygépkocsi sofőrje hirtelen jobbra rántotta a kormányt, hogy elfoglalhassa a kiszemelt és éppen megüresedett parkolóhelyet. Nem vette észre a robogóst, akit így éppen telibe kapott. A baleset következtében a fiatalember néhány métert repült, majd egy parkoló autó motorháztetjére zuhant.

A szemtanúk elmondása szerint a fiatalember bukósisakot viselt, és ennek köszönhető, hogy az amúgy is súlyos sérülései nem lettek végzetesek. Annak ellenére, hogy egyedül szállt le a motorháztatőről, ahová esett, a helyszínre érkező mentősök bevitték a kórházba, hogy megállapítsák, nincsenek-e belső sérülései.  

A rendőrök megpróbálják kideríteni a baleset körülményeit. A személygépkocsi sofőrje azt állítja, hogy idejében jelezte kanyarodási szándékát, és nem érti, hogy a robogós ezt miért nem vette észre, vagy ennek ellenére miért akarta kikerülni.