Révész Sándor megint válik

Révész Sándor (55) újra válik. Amikor három évvel ezelőtt összejött – még hivatalosan – jelenlegi feleségével, barátainak és ismerőseinek megesküdött, Márti személyében megtalálta a lelki társát. Azonban úgy tűnik, a szerelem elillant, már más, egy nála harminc évvel fiatalabb hölgy mellett keresi a boldogságot

A Piramis együttes frontembere többször mondta ki az igent, amely eddig egyik sem bizonyult hosszú távon boldogítónak. Először Zalatnay Cininek, majd Raduciner Ágnesnek, akit egy Sabina nevű francia hölgy követett. Ezek után Zsófiával öt és fél évig élt együtt, így a Mártival eltöltött három év a második leghosszabb ideig tartó házassága volt.

Bár sokáig valóban úgy tűnt, hogy örökké tart, Révész nyár elején már felesége nélkül érkezett egy koncertre. Egyre többen pletykáltak arról, mégsem minden olyan felhőtlen a kapcsolatukban, de most felesége, Révész Márti – aki újra a lánykori nevét használja – is megerősítette a hírt, és csak annyit mondott, három hónapja élnek külön, és a válást hivatalosan valószínűleg szeptemberben mondják majd ki.

Mint azt megtudtuk Márti egyik ismerősétől, olyan képet alakítottak ki a másikról, amely nem fedte az igazi személyiségüket. Révész volt felesége közhelynek, de mégis igaznak tartja, hogy a másik lelki mélységeinek a megismerése időigényes feladat, de ők ezt nem vették figyelembe, és összeházasodtak, mielőtt ez megtörtént volna. Azt is hozzátette, az első évben úgy tűnt, hogy tökéletesen illenek egymáshoz, utána kiderült, hogy merőben másképpen gondolkodnak alapvető kérdésekről.

Úgy érzi, valamennyire mindketten csalódtak a másikban. Mióta Márti – aki életét a tengerentúlon éli tovább a válás kimondása után – kilépett Révész életéből, a zenész egy fiatal hölgy karjai közt „vigasztalódik”, akiért nem kellett átszelnie az óceánt, hiszen egy házban lakik a Piramis sztárjával. Úgy tudjuk, az új választott harminc évvel fiatalabb Révésznél…