Friss hírek

2006.12.09. 10:39

Rendőrnek álcázott ámokfutó Miskolcon

<p>Autójára szerelt megkülönböztető jelzéssel és szirénával száguldozott egy ámokfutó az elmúlt napokban Miskolcon. A harminc éves álrendőr többször a menetiránnyal szemben haladt, így lassításra vagy megállásra kényszerítette a közlekedőket - tudta meg a Fügetlen Hírügynökség.</p>

A nagy sebességgel haladó jármű vakmerően előzte meg az autókat Miskolc külvárosában, több alkalomal még a felezővonalat is átlépte. A szirénázó autós akkor lett gyanús, amikor megelőzött egy rendőrautót. A rendszám alapján megpróbálták azonosítani az eseményre száguldó rendőrt, de kiderült, hogy a rendőrségnek nincs ilyen rendszámú autója.

A valódi rendőrök elfogták a száguldozót, aki azzal érvelt, hogy nem szokott így közlekedni, de most nagyon sietett. A harminc éves álrendőrnek nem volt engedélye a megkülönböztető jelzés használatára és a villogó-szirénázó eszközök beépítésére sem.
Az ámokfutó ellen szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!