Repülős Gizi lecsapott Hajdúszoboszlóra!

Sokadszorra vesznek ujjnyomatot Repülős Gizitől
Sokadszorra vesznek ujjnyomatot Repülős Gizitől - © Fotó: police.hu
Hajdúszoboszló – Az egykori lopási módszere alapján a Repülős Giziként elhíresült asszonyt találta szobájában egy hazatérő férfi Hajdúszoboszlón. Az asszony épp a szekrényében kutakodott, s most is váltig tagadja, hogy lopni akart.


Csak egy kávéra ment el otthonról a középkorú férfi szeptember 20-án reggel, lakásába visszatérve a szobájában egy idős nőt talált. Feltartóztatta, és hívta a rendőrséget.

– A járőrök igazoltatták a Repülős Giziként ismert K. Sándorné B. Gizellát (88), aki kategorikusan tagadta, hogy bármi rosszban sántikált volna – ismerteti az esetet Sinkovicz Péter alezredes, a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője.

Sinkovicz Péter alezredes: "Az asszony tagad" | Fotó: Erdei Mihály Sinkovicz Péter alezredes: “Az asszony tagad” | Fotó: Erdei Mihály ©

– Azzal érvelt, hogy szállást keresett, és mivel zuhogott az eső, bement az első házba, amely az útjába esett. Állítása szerint a kiskapunál nyomta a csengőt, majd kiáltozott is, de nem ment ki senki, azért ment beljebb, hátha előjönnek a háziak. Szerinte ekkor támadt rá a ház tulajdonosa. A sértett elmondta: a kiskapu kulcsra volt zárva, a nagykapu viszont csak kilincsre volt csukva, ott juthatott be a portára az idős nő, aki a szobájában kutatott. A járőrök elfogták K. Sándorné B. Gizellát, aki az intézkedésre agresszívan reagált, a járőrök utasításainak csak többszöri felszólításra tett eleget. Lopás vétsége kísérletének megalapozott gyanúja miatt előállították a kapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásakor kitartott amellett, hogy nem lopási szándékkal ment be a házba. Szabadlábon védekezik.

– police.hu –