Rendszeres kapcsolat

Rendszeres kapcsolat
Szatmár megye – A két napos bukaresti találkozóra egyesületek, alapítványok közel száz képviselője jött el. Pop Crina elnök sajnálatosnak tartja, hogy vége szakad az együttműködésnek az USAID fejlesztési hivatallal.

Saját tapasztalata szerint a hivatal munkatársainak nagyon sokat köszönhetnek romániai partnerei, köztük a szatmári mozgássérültek egyesülete is. A szervezetek közti rendszeres kapcsolattartásnak köszönhetően, problémamentes volt a partnerek közti együttműködés. Ez azt jelenti, hogy három hónaponként ellenöriztek az amerikaiak, ennek ellenére a Szatmár Megyei Mozgássérültek Egyesületénél várták a jövetelüket. A támogatás megszakad, de a bukaresti találkozón más anyagi források felkutatásának a lehetőségeiről is kaptak tanácsokat a résztvevők — tudtuk meg Pop Crina elnőknőtől.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter