Rendhagyó óra Kokoval

Kovács Koko István olimpiai és világbajnok ökölvívó tartott élménybeszámolóval színesített rendhagyó testnevelésórát kedden Nagyváradon.

A Szent László líceumban már jóval a meghirdetett időpont előtt gyülekeztek az érdeklődők, főleg diákok. A gyererek nagy rajongással vették körbe a sportolót, aláírásokat kértek tőle, fotózkodtak vele – Koko kedvesen, türelmesen, barátságosan fogadta tisztelőit. A meghirdetettnél hamarabb el is kezdődött a rendezvény, amikor az iskola tornatreméig eljutott a vendék, rajongói gyűrűjében. Ott Botházy-Daróczi Réka köszöntötte és mutatta be a sportolót. Ezt követően Koko ökölvívás-miniedzést tartott. Lényegében bemutatta a bemelegítési formákat, továbbá a fő, alepvető mozdulatokat, amiket tisztelői szívesen csináltak vele együtt. A rendhagyó testnevelésóra után sem távozott azonnal a sztár, hanem még időzött a diákok körében, kérdésekre válszolt, újabb fotózásokhoz állt be és autogramokat osztogatott.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .