Rendhagyó hittanóra volt

Rendhagyó hittanóra volt
A taizéi közösség egyik tagja, James testvér a hétvégi regionális taizéi találkozó után ellátogatott a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceumba is, ahol találkozott Zalder Éva Mária igazgatónővel, a tanárokkal, majd a X-XI. osztályosoknak tartott egy rendhagyó hittanórát (a béna meggyógyítása a Betezda fürdőnél) és ismertette a közösség életét, hivatását.

 

Ezt követően a kápolnában közös éneklésre került sor a VI. A osztályosokkal, akiket osztályfőnöknőjük, Mosoni Erika tanárnő kísért orgonán. Csatlakoztak hozzájuk a III. A. és a IV. B. osztály tanulói tanítónőikkel, Tankó Zitával és Modi Blanka nővérrel. A diákok lelkesen énekeltek és nagyon örültek, hogy személyesen is találkozhattak James testvérrel… így jobban megértették, hogy honnan is származnak a taizéi énekek, amelyeket a diákmiséken énekelnek. …Laudate Dominum!0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .