Rendhagyó évzáró ünnepély

Rendhagyó évzáró ünnepély
A diósdi Eötvös József Általános Iskola 4.B osztályának tanulóival és tanítójával, Kemény Kornéllal tartottunk közös tanévzáró ünnepélyt skype-on keresztül, a nagyváradi Szacsvay Imre Általános Iskola 4.C osztályának diákjai. Pásztor Gabriella és Leszák Ferenc igazgatók kívántak tartalmas és kellemes szünidőt a gyerekeknek, családjaiknak, s pedagógusoknak.

Felelevenítettük a testvérosztállyal Diósdon töltött élménydús találkozásokat, programokat: a Tavaszköszöntő Fesztivált, az iskola új épületének ünnepi átadását, a Tropicariumot, az Anna-hegyi kilátót, a kézműves foglalkozásokat, a barátság fájának (váradi magnólia) ültetését, sakkversenyt, tanórákat, valamint a Nagyváradon töltött napokat: helytörténet órával egybekötött városnézést, várbeli sétát, a kolozsvári kirándulást, az író-olvasó találkozót a Napsugár gyermeklap szerkesztőségében, a mézgedi barlangtúrát, a remetei tájházat, az állatkerben örökbe fogadott, DINA (DIósd- NAgyvárad) névre “keresztelt” vadmacskát, hosszas beszélgetéseket, vidám pillanatokat.
A skype-os találkozón rövid évzárós műsorral búcsúztunk el egymástól. Köszönjük a sok felejthetetlen emléket, kedves diósdi barátainknak!

Tunyogi Katalin, tanító