Rekorder lesz Madonna – új albuma mobiltelefonon jelenik meg először

Rekorder lesz Madonna – új albuma mobiltelefonon jelenik meg először
Madonna lesz az első előadó, akinek új, Hard Candy (Keménycukorka) című albumát először lehet teljes egészében mobiltelefonra letölteni, egy héttel a nagylemez hivatalos megjelenése előtt – közölte maga az énekesnő szerdán.

A Vodafone európai előfizetői, így a magyarok is már április 21-től elkezdhetik letölteni a dalokat az új Madonna-albumról: minden nap egy újabb számot hallgathatnak meg mobiltelefonjaikon. Nem ez az első alkalom egyébként, hogy Madonna korábban teszi elérhetővé dalait mobiltelefonokon – 2006-ban a Hung Up című számot csengőhangként lehetett letölteni szintén egy hónappal a hivatalos premier előtt.

Eközben az észak-amerikai tévénézők már hallhattak is egy részletet az új Madonna-dalból: az album első kislemezére, a “4 Minutes”-re (Négy Perc) táncolt ugyanis Ellen DeGeneres, amikor a népszerű műsorvezető napi beszélgetős műsorának keddi adásában belépett a stúdióba. A köztudottan leszbikus műsorvezetőnő produkciójáról készült videofelvételt már meg is lehet tekinteni a youtube internetes oldalon. Az új Madonna dal producere és társelőadója egyébként Justin Timberlake. Érdekesség, hogy a popkirálynő Justin volt barátnőjével, Britney Spears-szel is énekelt már egy duettet: a “Me Against The Music (Én a zene ellen)” 2003-ban mérsékelt sikert aratott.