Régiségek vására és előadások az ERAban

Akt.:
Régiségek vására és előadások az ERAban
Az ERA park e hét végén mindenkit érdekes eseményekkel vár.

Pénteken, május 16-án várják a nagyváradiakat a “Táncolj az egészségért” előadás harmadik részére. Ennek megfelelően 17 és 18 óra között nem kevesebb, mint 200, 3 és 6 éve közötti gyerek a közismert Ilaria Cherloaba, a “Neked táncolok” verseny egyik résztvevőjének vezetésével fog felejthetetlen műsort bemutatni, népszerűsítve a mozgást, a sportot. A programnak a bevásárlóközpont eseményterme ad otthont.

Szombaton 10 és 18 óra között, ugyancsak az ERA kupolája alatt tartják meg a soron következő régiségvásárt, melyen 30 árus fogja kínálni a gyűjtőket és vásárolókat érdeklő bizsukat, bélyegeket, érmeket, porcelánokat, és még sok egyebet.

targ de antichitati

Egy hétvége sem múlhat el úgy, hogy ne kedveznének valamivel a gyerekeknek. Szombaton 11 és 12.45 óra között a Verdák 2. című filmet vetítik számukra, míg vasárnap 11 és 12 óra között a Dumbó című filmet. Mindkettő román nyelvű szinkronnal, és minden korosztály számára ingyen nézhető meg.

Szombaton BonbonERA a szépérzékük fejlesztésére várja a gyerekeket, 17 és 19 óra között fodrászatot rendeznek be. Az érdeklődők megtudhatják, miként tehetik rendbe önmaguk frizurájukat, de bemutató is lesz. A részvétel ingyenes, a gyerekeknek csak a jókedvüket és kíváncsiságukat kell magukkal vinniük.

A régiségek vásáráról ide kattintva lehet még többet megtudni: http://era-oradea.ro/ro/targ-de-antichitati-4

Az ingyen megtekinthető filmekről ide kattintva lehet érdeklődni: http://era-oradea.ro/ro/weekend-uri-cu-filme-gratuite

BonbonERA kézművesműhelyének részleteiről ide kattintva lehet olvasni: http://era-oradea.ro/ro/ateliere-bombonera

filme gratuite pentru copii

Címkék: ,