Régi idők rangadója lesz a szombati

A Bihar FC–UTA mérkőzések mindig közönségvonzóak voltak, s általában nem csak a lelátón, hanem a pályán is izzott a levegő. Szombaton sem lesz ez másként…

Régi hagyományokra visszatekintő rangadóval folytatódik szombaton 11 órától a labdarúgó II. Liga tavaszi idénye: a 2. fordulóban a Nagyváradi Bihar FC az Aradi UTA együttesét látja vendégül a Bodola Gyula Stadionban. A 2008/09-es pontvadászat őszi váradi mérkőzésén 3–2 arányú hazai győzelem született (ezzel az eredménnyel minden bizonnyal szombaton is elégedettek lennének a szurkolók), míg a két együttes tavalyi aradi meccse 0–0-s döntetlent eredményezett. Ahogy arról tegnapi lapszámunkban is írtuk, az UTA – eltiltások és sérülések miatt – igen tartalékosan érkezik a meccsre, ettől függetlenül nem szabad leírni az élbolyban tartózkodó alakulatot.

Várható összeállítások 

A két csapat várható összeállítása, Bihar FC: Fildan – Ţîrca, Muscă, Tînc, Tegzeş – Chiş, Filip, Bundea, Sorian – Lukács, Benţe. Edző: Dan Dobai. UTA: Bălgrădean – Mihuţ, Buican, Pascariu, Manea – Chindriş, Mitu, Purece, Tobă – Ţucudean, Toc. Edző: Nagy Roland, tehnikai igazgató: Ionuţ Popa. Játékvezető: Mugurl Vădan (Bukarest), partjelzők: Bogdan Medrea és Nicolae Dobrică (mindkettő: Râmnicu Vâlcea).

 

Címkék: , , ,