micsoda aljasság

2020.12.31. 13:25

Kirabolták a gyászoló színészt! Körtvélyessy Zsolt házát kifosztották, míg L.L. Junioréknál volt

Körtvélyessy Zsoltról kevesen tudják, hogy gyűjtötte a régiségeket. Most mindenét elvitték, sejti is, hogy kik.

Forrás: Bors

Körtvélyessy Zsolt csupán néhány hete veszítette el feleségét, Egerszegi Juditot, akit a koronavírus ragadt el tőle. Nem elég, hogy élete szerelmének hiányával kell megküzdenie a szeretet ünnepén, amíg lányánál, Kingánál és vejénél, L.L. Juniornál volt, hogy lelkileg felépüljön,

betörtek az otthonába

– A feleségem halála borzalmasan megviselt, nem tudtam az otthonunkban lenni, ezért Kinga és a férje, Laci felajánlották, hogy legyek náluk. Hetekig ott vendégeskedtem, és ezt kifigyelhették a tolvajok. Amikor pár napja hazajöttem, az fogadott, hogy a pince ajtaját feltörték, bent mindent szétdúltak, és rengeteg dolgot elvittek – kezdte a Blikknek megtörten Körtvélyessy Zsolt.

– Már maga a tudat is borzalmas, hogy valaki járt a házamban. Kevesen tudják rólam, hogy gyűjtöttem a régiségeket. Rengeteg antik dolog, szobrok, pénzérmegyűjtemény volt a pincémben, amit most elloptak.

Sejtem is, hogy kik állhatnak a dolog mögött, és megteszek minden szükséges lépést, hogy kiderüljön az igazság.

Rengeteg pénzzel rövidítettek meg, még nem mértük fel a pontos kárt. Szinte egy élet munkája volt összegyűjteni mindent.

A színész sokkot kapott, amikor rájött, hogy mi történt.

– A kis unokám, Lili rengeteg szeretetet ad, ebbe lehet kapaszkodni. Nagyon jó volt a lányoméknál, Kinga csodálatos édesanya, Laci pedig nagyon jó férj és apa. Ápoltak, segítettek nekem, de amikor hazajöttem... Az nagyon fájdalmas volt, és nem csak a betörés, a rablás miatt – mondta elcsukló hangon a színész.

Az ünnepek alatt éppen, hogy egy kis erőt gyűjtött, hogy szembenézzen a gyásszal, az egyedülléttel.

– A feleségem imádta a szép ruhákat, az ékszereket, még minden úgy van itt a házban, ahogyan ő itthagyta. Tudom, hogy idővel majd ki kell válogatnom őket, de még nem állok rá készen. Az ékszereket Lili unokám kapja majd meg, de hogy a többivel mi lesz, még nem tudom.

Az egykori közös ágyunkban alszom, úgy érzem, még itt van velem

– sírta el magát a gyászoló színész, aki egyelőre nem tudja, hogyan tovább.

– Az élet nem áll meg, alkalmazkodnom kell ehhez a helyzethez. Az nagyon fáj, hogy nem tudtunk rendesen elbúcsúzni a feleségemtől, csak hangüzeneteket tudtunk küldeni, a halála előtt pár héttel üzent ő is utoljára, utána lélegeztetőgépre került.

Az, hogy nem foghattam a kezét, nagyon bánt, nem tudom, mikor teszem túl magam rajta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában