Refraktív sebészet: egy lehetőség a betegek számára

Akt.:
Refraktív sebészet: egy lehetőség a betegek számára
A szemüvegtől megszabadulni sok szemüveget viselő ember álma, ami ma már lézeres technológiával megvalósítható.

Ez a fajta beavatkozás minden olyan személynek szól, akinek fénytörési hiba okoz olyan problémákat mint rövidlátás, távollátás, asztigmia, és aki elérte a 18 éves életkort, a fénytörési probléma stabilizálódott (különösen a rövidlátás esetében), és szeretne megszabadulni a szemüveg vagy kontaktlencsék viselésétől.

A refraktív sebészet egy lehetőség a betegek számára, akik nem szeretnének függeni a szemüvegtől vagy kontaktlencsétől, másrészt refraktív sebészetnek rendkívüli hatása van a betegek életére, aminekelőnyei nyilvánvalóak.

Javallatok:

Esztétikai vagy kényelmi. Abban az esetben, ha a páciens látása teljes egészében szemüveggel korrigálható, de esztétikai okok miatt nem akar szemüveget viselni.

Professzionális. Egyes szakmák tökéletes látást igényelnek szemüveg, vagy bizonyos dioptriai határok nélkül, mint például pilóták, katonai káderek, hivatásos sofőrök stb.

Érintkezési. Azok számára, akik nem bírják viselni a szemüveget vagy kontaktlencsét, az orrnyereg különleges formája (sérülés után) vagy a kontaktlencsék kezelésére szolgáló oldatokra adott allergiás reakciók miatt.

A kezelés alkalmazható bármely szemüveget vagy kontaktlencsét viselő személy esetében, aki nem szenved olyan betegségekben, mint a keratoconus vagy emelkedett szemnyomás.

Vitreum Orvosi Központ
Cím: Ady Endre 11, SZATMÁRNÉMETI.
Programálás: 0740 231 559, 0261 716 459.

(Fizetett hirdetés)