Reál Madrid ruházatok széles választékban

Akt.:
Reál Madrid ruházatok széles választékban
Csalódottan tapasztaltuk karácsonykor, hogy nem Reál Madrid ruházattal vannak tele a nekünk címzett ajándékos csomagok? Vagy esetleg mi nyúltunk mellé, és csak mert emlékeztünk, hogy nagy foci rajongó, másik csapat felszerelését adtuk egy Reálos rokonnak, barátnak, ismerősnek ajándékba?

Most itt a lehetőség, hogy kijavítsuk a hibát, bepótoljuk a lemaradást vagy esetleg saját Reál Madrid kollekciónkat frissítsük fel egy kicsit, a Football Fanshop Reál Madrid kínálatában ugyanis hatalmas választékot találunk kedvenc csapatunk ruháiból.

Miért pont a Reál Madrid?

Ha mi magunk is a királyi gárda szurkolói vagyunk, akkor ez nyilván nem lehet kérdés. De ha távolabb áll tőlünk a foci világa, akkor kell egy kis segítség, hogy megértsük, miért nem örült az unokatesónk a Barcelona meznek, pedig úgy szereti a spanyol focit… A Reál Madrid története egészen 1902-ig, a klub alapításáig nyúlik vissza. A csapat azóta, tehát több mint 110 éve szerepel a spanyol első osztályú bajnokságban, amelybe egyszerűen bejutni is hatalmas teljesítmény.

Ehhez képest, a Királyi Gárda nevet is viselő madridi alakulat ez idő alatt 33 alkalommal ünnepelhetett bajnoki címet, 19 alkalommal nyert spanyol kupát és 13-szor hódította el a legrangosabb európai sorozat, a Bajnokok Ligája trófeáját. Stadionja, a több, mint 81000 fő befogadására képes Estadio Santiago Bernabéu, ‘mely meccsről meccsre megtelik szurkolókkal a világ minden részéről, már szinte szentélynek számít a rajongók szemében. Legnagyobb riválisai, az Atletico Madrid és az FC Barcelona, az utóbbi ellen vívott, El Classiconak elnevezett mérkőzéseket a futball ünnepeként tartja számon szinte mindenki, aki kicsit is szereti a labdarúgást.

Ruházat

Oké, de a foci az egy játék, mi köze ennek a madridos ruházathoz? A foci szurkolók nagy része, legyenek nők, férfiak, gyerekek vagy felnőttek, akik rajongva szeretnek egy csapatot, szeretnék igazán magukénak érezni kedvenc klubjukat. Ezt az érzést, az összetartozás, az önkifejezés élményét adja meg sokaknak, ha kedvenceik által is viselt joggingba, pólóba, mezbe, pulóverbe bújhatnak vagy a címerrel ellátott kiegészítőt viselhetik.

Ha tehát van olyan ismerősünk, aki szereti a Reál Madridot, nem kell többet törnünk a fejünket, mivel ajándékozzuk meg. Legyen szó szülinapról, névnapról vagy karácsonyról, egy Reál Madrid-os ruhadarab mindig jó választás!

Annyi minden van, nem tudok választani!

Ha magunknak keresgélünk, úgy könnyebb a döntés, hiszen tudjuk mi az, ami már van, ki a kedvenc játékosunk, stb. Ilyen tájt talán azért érdemes inkább pulóvert vagy kabátot, sapkát venni, hogy büszkén viselhessük amint megérkezett, mindenki lássa a hidegben is, hogy egy igazi madridistával van dolguk. Ha ajándékot keresünk, érdemes valahogy megtudakolni, mi az, ami már van az ajándékozottnak, illetve megkérdezni a méretét, hogy egyből fel tudja kapni az új mezt, melegítőt vagy más ruházatot, amint kibontotta, és ne kelljen cserélni. Ha mindenképp meglepetést szeretnénk, egy szuper kiegészítővel, sapkával, sállal, kesztyűvel tutira nem lövünk mellé!

– PR cikk –

Címkék: