Rövidhírek Bihar megyéből

Ütköztek – Kedd este 8 óra tájban az 59-es községi úton, Püspökfürdő területén két autó ütközött össze. A craiovai 24 éves M. A. I. egy Dolj megyei teherautóval áttért az ellentétes menetirányú forgalmi sávba egy bal kanyarban, s frontálisan összeütközött a váradi 21 éves P. D. által kormányzott személygépkocsival. A szabályosan közlekedő váradi autós és a vele utazó három 18, 20, illetve 21 éves fiatal könnyebben megsérült.

Biciklisbaleset – A váradi 41 éves G. G. I. egy kolozsvári rendszámú teherautóval elsodort egy biciklist kedden kora délután a 79-es országúton Madarász külterületén. A 69 éves szalontai nő Várad irányába tartva hirtelen, jelzés nélkül balra fordult. Kórházba vitték sérüléseivel.

Motorosbaleset – A 709/A jelzésű megyei út tóti szakaszán a helyi 23 éves N. F. V. Feketebátor irányából Feketegyőrös felé tartva motorkerékpárjával egy jobb kanyarban elvesztette uralmát a jármű fölött, s felborult, épp az ellentétes menetirányú forgalmi sávban szabályosan érkező személygépkocsi elé zuhant. A konstancai 22 éves A. R. már nem tudta kikerülni, elsodorta, de a motoros ennek ellenére könnyebb sérülésekkel megúszta.