Rövidhírek Bihar megyéből

Mopedes balesetek – Vasárnap este háromnegyed tíz tájban a váradi Arhitect Ion Mincu utcában egy mopeddel balesetet szenvedett a váradi 20 éves L. G., miután megcsúszott. Könnyebb sérülésekkel megúszta, de kiderült, nem végezte el a jármű vezetéséhez szükséges közlekedésbiztonsági tanfolyamot, és nincs jogosítványa.

A várasfenesi 58 éves V. I. egy hídfőnek ütközött egy mopeddel a községen áthaladó 233-as úton szombaton délelőtt egy balkanyarban, könnyebb sérülésekkel megúszta ő is.

Repült – Pénteken este valamivel tíz óra előtt a vaskohsziklási Cuza Vod[ utcában a helyi 22 éves P. G. miközben ki akart próbálni egy motort, elvesztette uralmát fölötte, egy parkoló autónak csapódott, majd az aszfaltra zuhant. Sérüléseivel kórházba vitték a fiatalembert.

Elsodorták – Pénteken délután fél öt tájban a szalontai Aradi úton a feketebátori 37 éves T. V. O. egy aradi rendszámú gépkocsival egy kiskorú biciklist előzött. A 8 éves kisfiú az útpadkán haladt a járművel egy irányba, amely elsodorta a hátuljával. A gyermeket kórházba kellett vinni sérüléseivel. A váradi 19 éves C. E. is kórházban kötött ki, miután péntek este 10 perccel 10 előtt a Nuf[rului utcában gyalogátkelőn, a villanyrendőr zöld színénél elütötte őt a 31 éves M. O. M. az autójával.