Rövidhírek Bihar megyéből

Bihar megye – Árokba borult. Szombat délután Asszonyvására határában a 44 éves margittai M.I. Suzuki motorkerékpárjával nem tartotta be az útviszonyoknak megfelelő sebességet, ezért egy jobbkanyarban elvesztette uralmát a jármű fölött, elhagyta az úttestet és beleborult az útszéli árokba. A balesetben a morotkerékpár vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

Oszlopnak ment. Szombaton a kora reggeli órákban Borson a nagyváradi 25 éves M.R.B. Daewoo Espero személygépkocsijával megcsúszott az úttesten, áttért az ellenkező irányú sávba és egy útszéli oszlopnak ütközött. A balesetben a jármű 43 éves utasa súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították.

Összeütköztek. Tegnap reggel Madaras területén a 47 éves kolozsvári C.I. Dacia Logan személygépkocsijával nem tartotta be az útviszonyoknak megfelelő sebességet, ezért egy jobbkanyarban áttért az ellentétes sávba, ahol összeütközött a 23 éves A.D. által szabályosan vezetett Renault személygépkocsival. A balesetben a Renault sofőrje és a Dacia Logan 42 éves utasa szenvedett súlyos sérüléseket.