Quimby-koncertre az Erdonnal!

Akt.:
Quimby-koncertre az Erdonnal!
Öt állomásos erdélyi koncertturnéra érkezik április elején a Quimby. Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara Marosvásárhely, Sepsiszentgyörgy, Székelyudvarhely és Kolozsvár mellett Nagyváradon, a Malomban is színpadra lép április 6-án, szombaton.

 

Ha az Erdély Online-nal játszik, belépőjegyet nyerhet a váradi koncertre! Két kétszemélyes meghívót sorsolunk ki ugyanis azok között, akik április 3-án 14 óráig egy e-mailt küldenek az erdon@informmedia.ro címre, amelyben jelzik, hogy szeretnének részt venni a játékban. Kérjük, hogy az e-mail tárgysorába írják be: Quimby-koncert, és adják meg nevüket, címüket, illetve telefonos elérhetőségi lehetőségüket. A sorsolást 14 órakor tartjuk, a nyertesek neveit portálunkon közöljük.

Az április 6-i nagyváradi Quimby-koncertre március 6-tól vásárolhatók jegyek a Hobby Libri könyvesboltban (Aurel Lazăr u. 4/A) és március 18-tól a Nagyváradi Magyar Diákszövetség székhelyén (Szent László tér/P-ţa Unirii 2-4). A jegyek elővételben 30 lejbe, a helyszínen pedig 35 lejbe kerülnek.