Qigong (az élet fejlesztése) Váradon

Qigong (az élet fejlesztése) Váradon
Nézzük, mi a Qigong. Qigong (CIKUNG), egy kínai szó, két szóból áll, QI (CI), ami energiát jelent, és Gong (KUNG), ami mesteri fokra vitt gyakorlás. A Qigong tehát az életenergia mesteri szintű gyakorlása.

Emellett mégis mit ad?
A Qigong a relaxiációs, lélegzős, lassú mozgásos , ám átmozgató technikái mellett megtanít, hogyan tartsd meg, vagy szerezd vissza belső egyensúlyodat, hogyan szabadítsd fel az energiameridiánjaidat, biztos lelki és fizikai egészséget érve el. A gyakorlás célja a belső csi megszerzése és növelése, azaz a belső energiáé. Ha van elegendő energia, az kitűnő egészséget jelent. Tehát a Qigong înseamnă egészség, bölcsesség, lelki fejlődés. A Qigong kínai. De a világ kincse. Hogy a tiéd is legyen, gyakorolni kell. És ehhez meg kell tanulni. Egy régi kínai mondás szerint: “egy 10.000 li-s út egy lépéssel indul”. (A li kínai hosszmérték.)
Az első lépést a Qigongului útján megteheted, ha részt veszel a bevezető tanfolyamon. Ez 05.08-án kezdődik. Heti 2 alkalom, egy hónapig. Részletek telefonon: 0770–104–628.

Tamás András

Címkék: , ,