PV2016/A képviselő- és szenátorjelöltekről lehet tájékozódni a votez.info honlapon

PV2016/A képviselő- és szenátorjelöltekről lehet tájékozódni a votez.info honlapon
A képviselő- és szenátorjelöltekről, valamint a december 11-ei választások menetéről találhatnak információkat az érdeklődők a votez.info oldalon.

Az AGERPRES hírügynökségnek elküldött közelmény szerint a votez.info(rmat) (magyarul: tájékozottan szavazok) egy civil, független, politikamentes kezdeményezés, amelynek célja felhívni a figyelmet a szavazáson való részvétel fontosságára.

A honlap lehetővé teszi a betekintést a politikai pártok fejlődésébe, az igazságszolgáltatással kapcsolatos ügyeibe, kormányprogramjába, ismert politikusaik részletes CV-jébe, és a december 11-ei szavazással kapcsolatos közérdekű tudnivalókat is felsorolja.

‘Mint a leendő választott köztisztviselők alkalmazói, ugyanazt várjuk el a jelöltektől, amit tőlünk is elvárnak munkaadóink: hogy legyenek tanultak, dolgosak, hatékonyak, jól felkészültek, intelligensek, újító szelleműek, és hogy ne legyenek büntetett előéletűek. Röviden: akarjanak, tudjanak, tegyenek. És ne lopjanak’ – olvasható a kezdeményezők bemutatkozásában.

AGERPRES/(RO – szerző: Oana GHIŢĂ, szerkesztő: Andreea ROTARU, HU – szerkesztő: TOFÁN Imola)

www.agerpres.ro