Pszichoterapeuta képzés indul Marosvásárhelyen

Marosvásárhely – November másodikán, pénteken indul és 2008 juniusában vizsgával zárul a Studium Alapítvány által szervezett és Apáczai Közalapítvány által támogatott pszichoterapeuta képzés.

A képzést a TEPKI (Tündérhegyi Európai Piszhoterapeuta Kiképző Intézet) szakemberei és helyi szakemberek végzik.  A képzés betekintést nyújt a pszichoterápia elméleti és módszertani alaptételeibe és bevezet a dinamikus pszichoterápiás irányú kivizsgálás – közte az Operacionalizált Pszichodinamikus Diagnosztika – alapjaiba, valamint a pszichoterápiás tanácsadás és betegvezetés gyakorlatába.

Elemei beszámíthatók Magyarországon folyó pszichoterápiás  képzésekbe is. A propedeutika képzés 4 hétvégét és összesen 90 kontakt-órát foglal magába és 2008 júniusában vizsgával zárul. Egy hétvégi blokk során 12 óra előadásra, 2 óra irodalmi megbeszélőre és 12 óra esetbemutató-szupervízió csoporttalálkozóra kerül sor.

Incze Vanda0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter