Premontreiek találkozása

Premontreiek találkozása
Nagyvárad – Csütörtök délután a Szent László Római-Katolikus Gimnázium egyik osztálytermében havi összejövetelüket tartották a Premontrei Öregdiákok Egyesületének tagjai. Meghívott vendég ezúttal nem volt, melyből kifolyólag a találkozó a megszokottnál kissé rövidebbre sikeredett.

Ez azonban nem zavart a jelenlevőket abban, hogy egy kellemes órát töltsenek egymás társaságában. Az egybegyűlteket Vesselényi Tibor alelnök üdvözölte, külön köszöntve a születés-, illetve névnapjukat ünneplőket. Július hónap jeles napjainak az ismertetését követően Vonház Antal titkár vette át a szót, aki szervezési kérdéseket érintett. Az egyesületnek címzett levelekből többek közt az derült ki, hogy külföldön is értékelik a premontrei öregdiákok könykiadói munkáját. Elhangzott még: továbbra is várják azon személyek jelentkezését, akik az egykori Premontrei Főgimnáziumba, illetve ennek utód tanintézeteibe jártak, avégett, hogy beiratkozzanak az egyesületbe, esetleg szimpatizánsként részt vegyenek a különböző tevékenységekben.

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .