Pornóvideó Jimi Hendrixről

Pornóvideó Jimi Hendrixről
Egy olyan amatőr videót hoz nyilvánosságra egy amerikai pornócég, amelyben szerintük Jimi Hendrix szeretkezik két nővel – közölte kedden a Vivid Entertainment nevű cég.

A 40 éve készült felvételt a los angelesi cég egy gyűjtőtől szerezte meg és állításuk szerint az eredetiségét bizonyítani tudtják. Egyebek mellett Pamela Des Barres, a gitáros-legenda egykori szeretője is azt állítja, hogy Hendrix van a videón. Cynthia Albritton, aki rocksztárok péniszéről szokott gipszlenyomatokat készíteni, úgy nyilatkozott, hogy felismerte Hendrix férfiasságát a felvételen.

Ezeknek az állításoknak ellentmond Kathy Etchingham, aki a 60-as években sokáig volt Hendrix barátnője. Szerinte “a felvételen szereplő férfi arca túl széles és orrcimpája is túl nagy Henrdixéhez képest.”

Jimmy Hendrix 27 éves volt, amikor 1970. szeptember 18-án kora reggel holtan találták Londonban, a Samarkand Hotel alagsorában. Halálának körülményeit sosem tisztázták. Német barátnőjével, Monika Dannemann-al töltötte az éjszakát. Valószínűleg 9 darab Vesperax nevű altató vett be, miután elég sokat ivott előtte, végül saját hányásában fulladt meg. Dannemann évekig azt állította, hogy Hendrix még életben volt, amikor a mentőautóba tették.