Pontot szerzett a Nagyszalontai Liberty

Pontot szerzett a Nagyszalontai Liberty
Annak ellenére, hogy ötven percet tíz emberrel játszott, a vendég hajdúvárosi legénységnek sikereült egy pontot elhozni a Duna-partról.

A labdarúgó II. Liga szombati fordulójában játszott Turnu Severin–Liberty mérkőzéssel a Duna-parti városban megszakadt a helyi labdarúgó együttes hat hazai mérkőzés óta tartó győzelmi sorozata. A Bihar FC valamivel korábban kénytelen volt fejet hajtani a severini stadionban, míg szombaton Selymes Tibor edző tanítványai jól megérdemelt egy ponttal távozhattak. Teljesítményük annál is értékesebb, hogy meg kellett küzdjenek az ellenséges játékvezetéssel is, hiszen a bíró szinte minden megmozdulásukat lefújta, s Laurentiu Rust pedig két sárga lap miatt a 40. percben kiállította. A hazaiak nagy nyomását állta a vendégvédelem, s ha mégsem, hát ott volt az ismét nagyszerű formában védő hálóőr, Amamoo, aki teljesen lehúzta a rolókat kapuja előtt.

 

Jegyzőkönyv

Drobeta FC–Liberty FC 0–0. Játékvezető: Mihai Ene, partjelzők: Radu Ghinguleac és Mihaela Gomoescu. Szövetségi megfigyelő: Gheorghe Moise (mindannyian Bukarest). CF Liberty: Amamoo – Lázár, Ibric, Lipa, Coca (85. p. Tegzes) – Ianc (65. p. Chis), Rus, Deaconescu, Caciora – Bud (46. p. Mândru), Bajner. Edző: Selymes Tibor.