Pontokat szeretne a Steaua

Pontokat szeretne a Steaua
Valentin Argaseala, a Bukaresti Steaua labdarúgóegyesület igazgatótanácsának elnöke szerint mintegy 19 ezer néző lesz a katonacsapat szerda esti Sevilla elleni találkolzón. A két csapat a Bajnokok Ligája 4. fordulójának mérkőzésén játszanak majd egymás ellen a Ghencea Stadionban.

A mérkőzés előtt egy nappal azonban csak 9500 jegy lelt gazdára. Mindezek ellenére Argaseala optimista. Mint ismeretes, a Steaua eddig egyetlen BL–találkozót rendezett hazai pályán ebben az idényben: az Arsenal elleni mérkőzésre alig több mint 14 ezren látogattak ki. Marius Lacatus, a Steaua edzője is optimistán nyilatkozott a Sevilla elleni találkozó előtt. Azonban a szakvezető a mérkőzés eredményét illetően derülátó: „Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megszerezzük a csapat első BL–pontjait. Tudom, hogy nagyon jó csapattal állunk szemben, hogy értékes játékosai vannak.

Mindez engem nem foglalkoztat, és szerintem senki nem kell ezzel foglalkozzon. Ha a saját játékunkra, saját magunkra koncatrálunk, akkor győzhetünk – mondta Lacatus. – Jól hangzik az a sztereotipia, hogy »nekik is két lábuk van”, de ezt lássuk majd a pályán is. Ne gondolják, hogy ha én itt vagyok a Steauánal változtathat egy mérkőzés kimenetelén. A felelősség továbbra is a játékosok vállán van” – fűzte hozzá Lacatus, aki tagja volt az 1986–os BEK–győztes Steaua csapatának.