Polgárközeli rendőrség

Polgárközeli rendőrség
Szatmár megye – Január 16–án délelőtt a Mondiala cég óvodáját látogatták meg Szatmárnémetiben a Polgárközeli Rendőrség tagjai, s további látogatásokat terveznek óvodákban s egyéb oktatási intézményekben.

A polgárközeli rendőrség, az intézmény saját szakmai hitvallása szerint is a biztonságérzetet, s a rendőrséggel szembeni bizalmat hivatott növelni a lakosságban. Statisztikák szerint ugyanis a felnőtt lakosság közel fele a közbiztonságot nem találja kielégítőnek, a harmada pedig arrogánsnak és társdalmonkívüli kasztnak tartja a rendőri intézmény tagjait. Ezért van ezeknek gyerekekkel való találkozóknak roppant jelentősége, s lévén, hogy a rendőrség további találkozókat tervez, azt jelenti, hogy az egyenruhások is fontosnak tartják ezeket a találkozókat.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .