Pokolgép 30 éves jubileumi koncert: belépőket nyertek!

Akt.:
Pokolgép 30 éves jubileumi koncert: belépőket nyertek!
Az erdon.ro 10 olvasója nyert kétszemélyes belépőjegyet az ős Pokolgép debreceni koncertjére.

Újból együtt a Pokolgép! Az óriási sikerű, teltházas PECSA, és az esőben és viharban is hatalmas sikert aratott agárdi koncertek után, közkívánatra ismét összeáll az ős Pokolgép, hogy a mai zenekar tagjaival együtt megismételjék a felejthetetlen 30 éves ünnepi bulit. Győrben az ETO PARKBAN (április 18., szombat, 19 óra), Debrecenben a LOVARDÁBAN (április 24., péntek, 19 óra) áll színpadra a csapat, ahol ismét felhangzanak a legendás metál slágerek.

Az erdon.ro és a koncertek szervezői közötti együttműködés eredményeképpen 10 olvasónk kétszemélyes belépőt nyert a debreceni koncertre. Ők a következők: 1. Szilágyi József, Érmihályfalva, Avram Iancu utca; 2. Kiss-Mihály Zsolt, Nagyvárad, Mehedinţi utca; 3. Huvé Beátrix Timea, Nagyvárad, Ştefan cel Mare utca; 4. Varga István, Nagyvárad, Piatra Craiului utca; 5. Molnár Zsolt, Nagyvárad, Aluminei utca; 6. Andrei Erika, Nagyvárad, B. Shaw utca; 7. Vass Erika, Margitta, Vişeului utca; 8. Marján Loránd, Érmihályfalva, Orbán Balázs utca; 9. Kolák Attila, Nagyvárad, Măcinului utca; 10. Nikolics Csaba-László, Nagyvárad, G. Călinescu utca.

Gratulálunk! Nyerteseink neveit továbbítottuk a szervezőknek, felkerülnek egy listára, amely a bajáratnál lesz elhelyezve. A belépőket a személyi igazolvány felmutatásával lehet majd igényelni.

Címkék: , ,