Piacviziten az alpolgármester

Piacviziten az alpolgármester
Bihar megye – A nagyváradi körgyűrű nyugati szakaszának építési munkálatai miatt a polgármesteri hivatal megtíltotta a nagy szállító kapacitású teherautók parkolását az Őssi piac és az építendő körgyűrű területe között.

Ez az intézkedés nagyban visszavetette a piacon kereskedők forgalmát, akik emiatt megbeszélést kezdeményeztek a hivatallal acélból, hogy rávegyék arra, hogy vonja vissza az említett határozatot. Gheorghe Carp alpolgármester kedden koradélután kilátogatott az Őssi piacra, hogy elmagyarázza az ottani kereskedőknek, miért nem lehet visszavonni az intézkedést. A megbeszélés során elhangzott, hogy az építkezések ideje alatt a piac és a körgyűrű között csak személyautók parkolhatnak majd, a nagyobb kocsik a piac másik oldalán lévő területen találhatnak parkolóhelyet maguknak. A beszélgetés során Carp megemlítette a kereskedőknek, hogy jövőre felépül egy új, modern piac az Aradi úton, és ha jelzik igényüket a hivatalnál, akkor az Őssi piacon árusítók elönyben részesülnek majd, amennyiben helyet akarnak majd kapni az új piacon is.

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .