Érmellék ízei

2021.07.02. 08:22

Ismét nagyvásár lesz Biharon

Július 4-én, vasárnap az Érmelléki Gazdák Egyesülete, valamint a Hegyközi Gazdák Egyesülete újabb egész napos kirakodóvásárt szervez Bihar községben a már hagyományos Érmellék Ízei és Termékei elnevezés alatt.

Mint már korábban is szó volt róla, a kistermelőket és a kézműveseket segítendő, a szervezők Partium-szerte szeretnék kiterjeszteni az effajta vásárokat, hogy a hagyományos termékeknek, valamint azok kedvelőinek lehetőséget teremtsenek az értékesítésre, vásárlásra, a természetes alapanyagú élelmiszerek és egyéb portékák után érdeklődőknek pedig alkalmat biztosítani, hogy támogathassák ezeket a külföldi árubehozatallal szemben.

A kirakodás 10–19 óra között zajlik a Szent Péter utca 39. szám alatti magánterületen (a Profi utcája), ahol a szokásos bio- és kézműves termékek (méz, mézeskalács, házi készítésű ékszerek, dekorációk, friss zöldségek, kaktuszok és pozsgás növények, levendula és körömvirágból készült termékek, sajtféleségek stb.) standjai várják majd az érdeklődőket.

Az eseményt a két gazdaegyesületen kívül az Erdélyi Magyar Néppárt is támogatja.

Az Érmelléki Gazdák Egyesülete

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában