Pénteken Félrelépni tilos!

Akt.:
Pénteken Félrelépni tilos!
Az idén negyedik alkalommal megszervezett Nagyváradi Nyári Színházi Fesztivál a Félrelépni tilos című két felvonásos vígjátékkal folytatódik augusztus 7-én, pénteken 21 órától a Várszínházban. Szereplők: Esztergályos Cecília, Harsányi Gábor, Nyertes Zsuzsa, Csengeri Attila, Szakács Tibor, Timkó Eszter, Pikali Gerda és Magyar Attila.


Anna egy jómódú házaspárnál szobalányként dolgozik. A férj, Bernard rábeszéli feleségét, hogy látogassa meg vidéken élő édesanyját, mondván, neki is vidékre kell utaznia. Valós szándéka, hogy Cathrine-t, a szeretőjét felcsalogassa lakásába, csakhogy a feleség előtt is felcsillan a lehetőség a félrelépésre. Ha férje nincs otthon, találkozhatna barátjával, Roberttel otthon. Ezért Annát elküldi vidékre. Az utazásba mindenki beleegyezik, de ígéretét senki nem tartja be.

A Félrelépni tilos! című előadásra valamennyi belépőjegy elkelt.

A Bihar megyei RMDSZ, a Nagyváradi Magyar Diákszövetség és a nyíregyházi Mandala Dalszínház közös szervezésében létrejött Nyári Színházi Fesztivál további előadásai: Légy jó mindhalálig (musical két felvonásban), Mágnás Miska (operett), A csúnya lány (operett).0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .