Példa nélküli eset

Szatmár megye – Ezen a héten a szatmárnémeti törvényszéknek kellett volna tárgyalnia azt a munkaügyi pert, amelyet Báthori Gyula, felfüggesztett lelkész indított.

A tárgyalást azonban elhalasztották augusztus 21–re  tájékoztatta lapunkat Székely János, az ügyben érintett Szomor Attila ügyvédje. Megdöbbentő, az hogy a két ülnöknek június 30–án lejárt a megbizatása, ennek ellenére őket jelölték ki a tárgyalásra, majd mulasztás miatt elnapolták ezt a fontos tárgyalást, mondta Székely. „30 éves jogászi és ügyvédi pályafutásom alatt nem találkoztam hasonló esettel”–így foglalta össze tárgyalással kapcsolatos véleményét Székely János ügyvéd. „Nem tudom ki mulasztott ebben az ügyben, de ilyen esetre nem tudok példát mondani.”–tette hozzá. Székely hozzátette, nagy esélyük lett volna előrelépést tenni az ügyben, ha lezajlik a tárgyalás. Így azonban augusztusig várniuk kell, mivel ezt a döntést hozta a bíróság.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .