Partizene a Filharmóniában

Partizene a Filharmóniában
Április 11-én, pénteken este hat órától a nagyváradi Filharmónia termében ad koncertet a tavaly ősszel alakult helyi Party Band zenekar.

A koncertet beharangozó sajtótájékoztatónTrendler József dobos és Decebal Platon dobos, énekes elmondták, a Party Band a tavaly ősszel alakult és ez lesz az első koncertjuk Nagyváradon. A repertoárjukon szereplő közel száz dalból a tervek szerint tizenöt számot fognak előadni a pénteki koncerten. Az elmúlt több mint harminc év olyan világhírű előadóinak számait játsszák majd mint az ABBA, Michael Jackson, Tom Jones vagy éppen Cristina Aguilera. Az alapvetően külföldi világslágereket megszólaltató programban két hazai sláger is felcsendül majd, ígérik a muzsikusok.

Le a tátikával!

Trendler József elmondta: a koncert egyik különlegessége az, hogy ezúttal könnyűzene fog felcsendülni az általában komolyzenének teret adó Filharmóniában. “Az együttes neve világosan mutatja, hogy milyen zenét játszunk és mi a célunk a zenakarral”, mondta Trendler, majd Decebal Platon is bekapcsolódott a beszélgetésbe elmondva, hogy a zenekar célja visszahozni az élő muzsikát a váradi koncertéletbe, mert “a tátika produkciók ideje lejárt”, fogalmazott. “A jól ismert világslágereket a mi hangzásunkkal adjuk elő, tehát ez nem egy nosztalgiakoncert lesz, hanem egy igazi, mai hangzású produkció” – fogadkozott Platon. A kilenc tagú együttesben a dob-gitás-basszus könnyűzenei standardfelállást háromtagú fúvósszekció és egy szintetizátor egészíti ki. A koncertre a belépőjegy ára tíz lej, de mindenki, aki jegyet vált, kap egy Party Band bemutatkozó cd-t is.