Park és parkoló létesül Várad-Szőllősön

Park és parkoló létesül Várad-Szőllősön
Május végén elkezdődtek a munkálatok a Szőllős (Nufărul) negyedbeli Morii utca közelében, ahol a X13-X14-AN11 tömbházak mellett parkolók létesülnek.

Ugyanitt egy 1853 négyzetméteres parkot is terveznek. Az 1083 négyzetméteres parkoló területén huszonhárom 5×2,5 méteres parkolóhelyet alakítanak ki. Kiépültek már a szegélyek, hatvan százalékban felújítottak egy közeli hidat, és folyamatban van a vízelvezető csatornák kialakítása. A munkálatok kivitelezője a S.C. Drumuri Bihor S.A. – SC Proexco SRL – SC Drum Asfalt SRL – SC Electofor SRL társulás, a szerződés értéke áfa nélkül 211.801,41 lej.

Parkot is kialakítanak

A parkoló mellett az önkormányzat parkot is kialakít a nevezett utca közelében: egy lepusztult zöldövezet modernizálása által egy lakónegyedi park létesül a Selgros bevásárlóközpont mögött. Július másodikán megnyitották a megvalósításhoz szükséges ajánlattételeket. Egyetlen jelentkező volt, jelenleg az ajánlat elbírálása folyik. A projekt becsült értéke áfa nélkül 605.759,39 lej. Amennyiben a beérkezett ajánlatot nyertesnek minősítik, a munkálatok már augusztusban elkezdődhetnek. A parkon belül a tervek szerint többek között játszóteret, kosárlabdapályát létesítenek, padokat, kerékpártárolókat helyeznek ki.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .