ERDON Bulvár

2007.05.23. 09:13

Eva Longoria röplabdázott

<p><P>Ha valakiben esetleg felmerülne az a kérdés, hogy mi vesz rá egy népszerű hírességet arra, hogy bikiniben ugrándozzon a strandon a kamerák előtt, egyszerű a válasz: kizárólag a pénz. <dia width="850" height="630" alt="Eva Longoria 2007.05.23"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Eva_Longoria_2007_05_23/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.erdon.ro/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Eva Longoria 2007.05.23" /></a></dia></P></p>

Néha szerencsére nem saját zsebére dolgoznak a sztárok, hanem jótékonysági célra. Eva Longoria például vasárnap a háziasszonya volt az AVP Toyota Open versenynek, Hermosa Beach-en, Kalifornában. A rendezvényt a beteg latin gyermekek megsegítésére rendezték, „Szülők a rák ellen” címmel. Eva, aki már régóta a szervezet szóvivője, rendszeresen részt vesz a gyűjtéseken, és maga is komoly támogatója a „Szülők a rák ellen” programnak. A hétvégén összegyűlt adományokat természetesen ezúttal is azoknak a latin gyermekeknek a gyógyulására fordítják, akik a rák valamilyen formájában szenvednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!