Párbajtőr-ob: Tizenegy órás műszak a nyitányon

Párbajtőr-ob: Tizenegy órás műszak a nyitányon
A Szatmárnémeti SK sportolói közül Adrian Pop, Adrian Szilágyi, Nagy Lehel és Vlad Mitraşca kvalifikálta magát a párbajtőr-bajnokság egyéni viadalainak döntő fordulójába.

A Szatmárnémeti SK sportolója Adrian Pop nyerte a szatmárnémeti Csipler Sándor Vívóteremben rendezett felnőtt férfi párbajtőr-bajnokság egyéni viadalainak 1. fordulóját, Adrian Szilágyi pedig a 4. helyen zárt. A pénteki versenyen Csiszár Ferenc edző tanítványai közül kvalifikálta magát a 2., döntő etapba Nagy Lehel, Vlad Mitraşca is.
Az egyéni viadalok egyébként reggel 9 órakor kezdődtek és kevéssel este 8 óra előtt értek véget, ugyanis 72 párbajtőrvívó állt rajthoz a versenyen. Közülük 32–en kvalifikálták magukat az őszi, predeali fináléba.
Szombaton és vasárnap a csapatviadalokat fogják rendezni a Csipler Sándor terembe. Mint arról beszámoltunk, az SK világbajnok vívóval, Fekete Attilával erősített. A Budapesten letelepedett halmi születésű sportoló Adrian Poppal, Adrian Szilágyival és Nagy Lehellel alkotja majd az első számú szatmári csapatot, míg a SK II–ben Adrian Pereş, Vlad Mitraşca, Cristian Aniculaesei, Petrovics Gábor és Reich Ferenc kapott helyet. Akárcsak

Címkék: , ,