Pályázatokban a jövő

Pályázatokban a jövő
Szatmár megye – Ez is lehetne a mottója, azoknak a fejlesztési munkálatoknak, amelyeket pályázati pénzekből finanszíroz a nagykárolyi 3–as Számú Általános Iskola.

Mint ismeretes, a nagykárolyi általános iskola tavaly megnyert egy MOL Románia pályázati kiírást, amely zöldövezet kialakítására és iskolaudvar parkosításra vonatkozott. Ebben az évben ismét készítettek egy pályázatot a MOL kiírására, mondta el lapunknak Demeter Éva, az intézmény igazgatónője. „A tavalyi év sikerén felbuzdulva, úgy döntöttünk, nem állunk meg és tovább folytatjuk a parkosítást az iskolában.”–tette hozzá az igazgatónő. Erre a pályázatra még ebben a hónapban választ várnak.
Ezen kívül még két másik pályázatot készítenek idén. Készülőben van ugyanis két előtanulmány, melyek közül az egyik az iskola főépületének bővítésére vonatkozik. Ennek értelmében az „F” alakú ápítményhez egy részt toldanának, ami így „E” alakot kapna. A toldott résznek köszönhetően aulával is rendelkeznének. A másik projekt a szabatéri kézilabdapálya felújítását célozza meg.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .