Pályakezdők munkapiaci integrációja

Nagyvárad – Január 20-án, csütörtök délelőtt 11.30 órától tartják a váradi Ramada szállodában a “Határon átnyúló együttműködés a diplomás pályakezdők munkaerőpiaci integrációja érdekében” elnevezésű projekt nyitókonferenciáját.

A projekteta Romániai Vállalkozásokért Egyesület (ROVE) valósítja meg a Hajdú- Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal együttműködésben. A cél egy újszerű, határon átnyúló képzési program fejlesztése mikrohitel tanácsadók számára, ezáltal segítve a Bihar és Hajdú-Bihar megyei álláskereső diplomás pályzakezdők munkaerőpiaci integrációját. Az előadásokat a meghívott szakemberek (Kurtán Zoltán, Kovács István, Szakáli Loránd István, Kiss Imre, Cristina Cojocaru, Nagy Ágnes, Kotró Adél) román vagy magyar nyelven tartják, a szervezők pedig szimultán tolmácsolást biztosítanak.

A rendezvénnyel kapcsolatos további információk a ROVE székhelyén (Nagyvárad, Fő utca 8. szám), a 0744/910.596-os telefonszámon vagy a gonczi.jozsef@rove.ro e-mail címen kaphatók. A részvételt drótpostán kell jelezni, kapcsolattartó személy Gönczi József, a projekt pénzügyi felelőse.

Címkék: ,