Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíjprogram Díjátadó Gála

Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíjprogram Díjátadó Gála
2019. június 14-én, pénteken, 10:00 órai kezdettel kerül sor a Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíjprogram Díjátadó Gálájára a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar 118-as termében.

Az ösztöndíjprogram keretében a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának 50 magyar tagozatos hallgatója részesül ösztöndíjban. A díjakat Dubéczi Zoltán, a Magyar Nemzeti Bank oktatási igazgatója adja át.

2019. június 14-én, 10:00 órai kezdettel kerül sor a Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíjprogram Díjátadó Gálájára a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar 118-as termében. A „Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíjprogram” keretében a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának 50 magyar tagozatos hallgatója részesül ösztöndíjban az előző évi kiemelkedő egyetemi tevékenysége alapján. A díjakat Dubéczi Zoltán, a Magyar Nemzeti Bank oktatási igazgatója adja át.

A „Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíjprogramot” a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kara a Pallas Athéné Domus Educationis Alapítvány (PADE Alapítvány) finanszírozásával hirdette meg. A program keretében 50 hallgató részesül támogatásban, ami hallgatónként havi 30.000 Ft-nak megfelelő román lej, 10 hónapon át a 2018–2019-es tanév II. félévében (5 hónap), illetve 2019–2020-as tanév I. félévében (5 hónap).