Pál Ferenc előadása Nagyváradon! Elégedetten az élettel – Vágyak, célok, küzdelmek

Pál Feri atya újra Nagyváradon tart előadást
Pál Feri atya újra Nagyváradon tart előadást
Szeptember 20-án különleges csemege várja a lélek dolgai iránt érdeklődő közönséget Nagyváradon, hiszen több év után vadonatúj előadással tér vissza hozzánk sokak kedvence, Pál Feri. Mivel a legutóbbi alkalommal két nap alatt minden jegy elkelt, a Nyitott Akadémia most nagyobb térben – a Szakszervezetek Művelődési Házában – szervezi meg a népszerű pap és lélektani szakember estjét, hogy több embernek legyen lehetősége megtapasztalni azt, amit a magyarországi közönség nemes egyszerűséggel óriási élménynek nevez.


A közkedvelt papot és mentálhigiénés szakembert senkinek sem kell bemutatni, hiszen neve az elmúlt évek során fogalommá vált. Híres “keddi alkalmain” (melyeket idén sajnos befejez) minden héten közel ezren vesznek részt Budapesten, és Magyarország minden pontján különleges eseménynek számít, ha előadást tart. Őt meghallgatni, élőben találkozni vele, valóban emlékezetes élményt jelent. Azokról a kérdésekről beszél, amelyek a legjobban foglalkoztatnak bennünket, és egyszerű szavakkal képes bonyolult összefüggéseket megvilágítani. Sosem elégszik meg olcsó, közhelyes magyarázatokkal – ha valamivel foglalkozni kezd, annak a mélyére ás. Ugyanakkor akár stand up komikusként is megkereshetné a kenyerét, olyan fergeteges humora van.

Új előadásának középpontjában az a kérdés áll, hogy vajon minden jogos sérelmünk, fájdalmunk, hiányunk ellenére tudjuk-e igazán szeretni az életet? Nemcsak úgy elviselni, elhordozni, hanem élvezni, örömmel fogadni azt, amit ad, még ha sok mindent nem is kapunk meg, amire vágyunk? Vajon mi lehet a titkuk azoknak, akik küzdelmes, veszteségekkel és tragédiákkal terhelt életútjuk végén is képesek szívből azt mondani: érdemes volt? Akik a legapróbb dolgokban is megtalálják az örömöt? Akiket megoldhatatlan problémáik, betölthetetlen hiányaik sem tudnak nyomorulttá tenni? Meg lehet ezt a titkot tanulni tőlük? Ha igen, hogyan? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a varázslatos előadásairól ismert pap és lélektani szakember, a tőle megszokott élményszerű stílusban.

Az előadás napján a Nyitott Akadémia könyves standján – sok más pszichológiai és spirituális tárgyú kiadvány mellett – meg lehet vásárolni Pál Ferenc műveit is, melyeket a szerző kérésre szívesen dedikál is.
Az előadást szeptember 20-án 19:00 órától a Szakszervezetek Művelődési Házában hallgathatjuk meg. Jegyek elővételben még kaphatók a Szakszervezetek Művelődési Házának jegypénztárában, valamint online, a www.nyitottakademia.hu oldalon.

(Fizetett hirdetés: Hb 93777)