Óvások előtti eredmények

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció
Az óvások előtti, hétfőn közzétett eredmények alapján Bihar megyében a megjelentek 22.02%-a ment át az érettségin, tudatja a Bihar Megyei Tanfelügyelőség.

Az őszi vizsgaszesszióra megyénkben 1470-en iratkoztak fel, 271-en hiányoztak, 1199-en jelentek meg a vizsgákon. Mint már írtuk, voltak, akik egy, voltak, akik kettő vagy több vizsgára iratkoztak fel, attól függően, hogy miből nem mentek át, vagy miből szerettek volna javítani, hogy elérjék a sikeres érettségihez szükséges hatos átlagot. Négy érettségizőt kizártak, mivel másolni próbált. 931 azoknak a száma, akik megbuktak. 264 fiatalnak sikerült az érettségije, 211-en közülük 6 és 6,99 közötti átlaggal mentek át, 51-en 7 és 7,99 között teljesítettek, ketten pedig 8 és 8,99 közötti átlagot értek el. Hétfőn délután négytől nyolc óráig lehetett óvásokat benyújtani, a végső eredményeket pedig szeptember elsején fogják kifüggeszteni.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .