Ötszáz kérvény hiányzik

Július 1-jén járt le az a határidő, ameddig azok a magánszemélyek, akik mezőgazdasági felhasználású kategóriába regisztrált beltelekkel rendelkeznek, saját felelősségre kitöltött nyilatkozatot kellett benyújtaniuk az önkormányzat főépítészeti hivatalának erről, ellenkező esetben ugyanis mint beépített udvarral rendelkezőket fogják megadóztatni őket.

Kedden Eduard Florea gazdasági igazgató arról tájékoztatta az Erdély Online-t, hogy a rendelkezés 8132 parcellát érint, mely körülbelül 5700 birtoknak felel meg. A hét elejéig ebből a 8132 parcellából 7600-ra tettek le nyilatkozatokat, azt azonban az igazgató nem tudta megmondani, hogy ezen formanyomtatványok közül mennyit dolgoztak fel, mert ez a folyamat több igazgatóságot- urbanisztikai, jogi, gazdasági- is érint. A tulajdonosok egyébként az adójukat szeptember 30-ig kell befizessék, mely dátumig az éves kedvezmény is jár.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .