„Osztályzót” ért a jó eredmény

„Osztályzót” ért a jó eredmény
A Szatmárnémeti Dans Club ’92 sporttáncpárosa, Török Mircea és Mezei Jasmine a jó nagyváradi szerepléssel E–osztályos minősítést szerzett.

Két bronzérmet szereztek a Szatmárnémeti Dans Club ’92 sporttáncosai az 5. Nagyvárad Kupa országos tornán. A több mint 300 páros felsorakoztató versenyen a Török Mircea, Mezei Jasmine kettős duplán örülhetett, ugyanis a harmadik helyen zártak 6–9 évesek hobbi kategóriának a megmérettetésén, és ezzel az eredménnyel megkapták az E–osztályos minősítést. A 6–11 évesek E–osztályos versenyében 23 páros közül a Ciprian Mariţa, Anamaria Dan kettős a 4. lett, míg a George Ripan, Arina Istratii 13. helyen zárt, viszont a Mihai Ienuţaş, Andrada Ardelean kettős nem jutott az elődöntőbe. Bronzéremmel tért haza Nagyváradról a Décsei Dávid, Patricia Toma duó is a 10–11 évesek versenyen kívüli megmérettetésén. A Vonház Erik Andreas, Vonház Ingrid Mária kettős a 12–13 évesek D–osztályos viadalán az 5., az Open Basic Standard versenyszámban pedig 15 páros közül a 6. pozícióban zárt.

Tanfolyam

Júniusban új tánctanfolyamot indít a Szatmárnémeti Dans Club ’92 – értesített a sporttáncegyesület edzőpárosa, Ioan és Gabriela Mergheş. A „vakációs” kurzusok másfél hónapot tartanak. Négy csoportban tartanak majd edzéseket: 4–7 évesek, 8–14 évesek, középiskolások, felnőttek. A tanfolyam a Megyei Katona Központban (Szatmárnémeti, Petőfi Sándor utca, 11–es szám) rendezik. További felvilágosítást a következő telefonszámokon kapható: 0722–429934, 0758–370049.

Címkék: , ,